GEVOGELTE | |
Gevogelte frikandellen (2stuks) | 9,00€ |
Koninginnehapje | 14.00€ |
1/2 kip | 14,00€ |
1/2 kip Archiduc | 15,50€ |
Eendenborst met pepersaus | 20,00€ |
VIS | |
Gerookte zalm | 18,50€ |
Garnaalkroketten (3stuks) | 18.50€ |
Vispotje | 19.00€ |
Noorse schotel (gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forel) | 20,00€ |
Scampi in lookboter (9 stuks) | 21.50€ |
Scampi in room (9 stuks) | 21.50€ |
Tomaat met grijze Noordzee garnalen | 23.50€ |
Zeetong | 28.00€ |
VLEES | |
Gevarieerde koude schotel | 16.00€ |
Ossentong in tomatensaus | 17.50€ |
Ossentong met vinaigrettesaus | 17.50€ |
Côte à l'os sauce béarnaise (2personnes) | 48,00€ |
Steak gebakken of geroosterd | 19,50€ |
+ Sausen : Peper archiduc (champignon à la crème) provençale béarnaise | +2€ |
Ribstuk gebakken of geroosterd | 20,50€ |
+ Sausen : Peper archiduc (champignon à la crème) provençale béarnaise | +2€ |
Al onze gerechten worden opgediend met frieten | |
|